AANBOD

Geniet van sfeer en gezelligheid, gewoon relaxen. Als bekende interieur zaak blijven wij na al die jaren streven naar een uitgebreid en kwaliteitsvol merkenaanbod. Persoonlijk worden per seizoen artikelen aangekocht,waarbij trends en kleuren worden uitgekozen die uw interieur dat ietsje meer kan geven. Veel nieuwigheden het ganse jaar door. Ook de designliefhebbers kunnen bij ons hun hartje ophalen met verschillende merken van de bovenste plank.

Sinds juni 2007 hebben wij ons nog meer geprofileerd als kook speciaalzaak en dit door ondermeer een volledige nieuwe kookhoek te maken waar tevens regelmatig kookavonden worden gegeven. Waar we een ruim assortiment kookmateriaal van o.a Belgische topkwaliteit aan u kunnen voorstellen. Zo wordt koken echt een passie…

Verwen jezelf, familie of vrienden met een glashelder geschenk.Iets uniek, iets gezellig,iets nuttig, je zegt het maar. Bij interieur seys is er keuze in overvloed. Ook binnen het gamma van onze design merken zit een assortiment aan betaalbare toffe geschenken. En als je dan echt niet kan beslissen hebben we nog onze geschenkbon. Steeds een schitterend idee!!

Herontdek de kunst van het tafelen met topkwaliteit. Wil je vrienden en familie uitnodigen aan een mooie gedekte tafel? Interieur seys helpt je graag bij het uitzoeken van gepast porselein,bestek en glas en dit in alle prijscategorieën. Ook voor tafelaccessoires en tafellinnen, zelfs op maat, kan je bij ons terecht.

Leave a Comment